Een glashelder jaarverslag

Voor een soepel verlopend traject dat resulteert in een glashelder jaarverslag, schakel je de Taalwerkplaats in. Wij schuiven graag bij je aan voor tekst en advies. En we geven je nu al deze tip: kies ook voor een laagdrempelige publieksversie.

Ik wil een offerte »

Vertel me eerst meer »Zet je organisatie in het zonnetje

Natuurlijk is een jaarverslag in de eerste plaats een verantwoordingsdocument. Maar met een slim geschreven jaarverslag bereik je veel meer communicatiedoelen. Een beschrijving van het afgelopen jaar is namelijk een uitgelezen kans om je organisatieverhaal te vertellen. Waar sta je voor? Wat vind je belangrijk? Hoe ben je je doelgroep van dienst?

Met je verhaal maak je niet alleen contact met je doelgroep, maar ook met potentiële medewerkers, leveranciers, samenwerkingspartners en andere belanghebbenden. Onze tip: maak voor hen een laagdrempelige publieksversie — een verkorte, digitale versie van je jaarverslag.

Wat is de beste manier om je verhaal te vertellen? Nodig ons uit voor een brainstormsessie en samen ontwikkelen we een origineel concept. Onze tekstschrijvers schrijven op basis van jouw materiaal pakkende teksten en interviewen je medewerkers voor de persoonlijke noot. En natuurlijk verzorgen wij ook die aansprekende publieksversie voor je.

Wat kunnen we voor jou doen?

Wil je weten wat we voor jou en jouw jaarverslag kunnen betekenen? Bel ons op 071 523 57 66, of vraag een offerte aan of laat ons je verder informeren.

Voor wie werken wij?

Wij werken voor uiteenlopende organisaties — van kinderopvang tot universiteit, van politieke partij tot organisatieadviesbureau, van theater tot filmfestival. Net als de Taalwerkplaats hechten zij aan heldere, aansprekende teksten. Zien voor wie wij ons inzetten? Dan kan hier.Ik wil meer informatie over jaarverslagen.

Wil je een offerte? Of heb je een vraag over jaarverslagen? Bel ons op 071 523 57 66, stuur een mailtje naar info@taalwerkplaats.nl, of vul dit formulier in.