Je jaarverslag in de communicatiemix

Natuurlijk is een jaarverslag in de eerste plaats een verantwoordingsdocument. Maar met een slim geschreven jaarverslag bereik je veel meer communicatiedoelen. Een beschrijving van het afgelopen jaar is namelijk een uitgelezen kans om je organisatieverhaal te vertellen. Waar sta je voor? Wat vind je belangrijk? Hoe ben je je doelgroep van dienst?

Met je verhaal maak je niet alleen contact met je doelgroep, maar ook met potentiële medewerkers, leveranciers, samenwerkingspartners en andere belanghebbenden. Onze tip: maak voor hen een laagdrempelige publieksversie — een verkorte, digitale versie van je jaarverslag.

Wat is de beste manier om je verhaal te vertellen? Nodig ons uit voor een brainstormsessie en samen ontwikkelen we een origineel concept. Onze tekstschrijvers schrijven op basis van jouw materiaal pakkende teksten en interviewen je medewerkers voor de persoonlijke noot. En natuurlijk verzorgen wij ook die aansprekende publieksversie voor je.Ik wil meer informatie over jaarverslagen schrijven.

Wil je een offerte? Of heb je een vraag over jaarverslagen schrijven? Bel ons op 071 523 57 66, stuur een mailtje naar info@taalwerkplaats.nl of vul dit formulier in.

reCaptcha