Wij geven je aanbestedingsplan overtuigingskracht

Je wilt graag een grote klant aan boord krijgen, en daarvoor schiet een offerte van een paar pagina's te kort. Je moet namelijk alle ins en outs van wat je aanbiedt beschrijven, vaak in een format dat die potentiële klant voorschrijft.

Voor verschillende opdrachtgevers werken wij mee aan inschrijvingen op aanbestedingen (tenders) om grote accounts binnen te slepen. Dat kan in rapporten van tientallen pagina's voor een aanzienlijke opdracht, tot uitgebreide bids van honderden pagina's voor jarenlange contracten of raamovereenkomsten. Jij levert de basis, en wij maken daar een commercieel aantrekkelijke tekst van. Als dat handig is, houden we ook interviews met jou of je medewerkers om de puntjes op de i te zetten.

Economisch Meest Voordelige Inschrijving (EMVI)

Organisaties die op EMVI aanbesteden, gaan voor de beste prijs-kwaliteitverhouding. Wij helpen je om een plan van aanpak te maken waarin de kwaliteit van je organisatie van de pagina's spat. We checken of het plan voorziet in alle eisen en wensen in het Programma van Eisen (PvE) van de aanbestedende partij en zorgen ervoor dat het smart geformuleerd is.

Eenheid tussen afdelingen

Vaak werken medewerkers van diverse afdelingen aan een aanbesteding. Die leveren teksten met een verschillende inhoud, bijvoorbeeld vanuit hun technische en vakinhoudelijke kennis. Dat zijn meestal geen wervende en commercieel aantrekkelijke teksten, en vaak ook is de toon tussen de afdelingen ongelijk. Wij zorgen voor de eenheid, een goede structuur en aantrekkelijk taalgebruik. Zo geven we je aanbestedingsplan overtuigingskracht.Ik wil meer informatie over aanbestedingen schrijven.

Wil je een offerte? Of heb je een vraag over aanbestedingen schrijven? Bel ons op 071 523 57 66, stuur een mailtje naar info@taalwerkplaats.nl of vul dit formulier in.

reCaptcha