Het perfecte aanbestedingsplan

Je organisatie werkt met man en macht om die grote aanbesteding te winnen. Van alle gedetailleerde en vaak technische informatie die verschillende afdelingen aanleveren, maken wij een overtuigend verhaal.

Ik wil een offerte »

Vertel me eerst meer »Wij geven je aanbestedingsplan overtuigingskracht

Je wilt graag een grote klant aan boord krijgen, en daarvoor schiet een offerte van een paar pagina's te kort. Je moet namelijk alle ins en outs van wat je aanbiedt beschrijven, vaak in een format dat die potentiële klant voorschrijft.

Voor verschillende opdrachtgevers werkten wij mee aan inschrijvingen op aanbestedingen (tenders) om grote accounts binnen te slepen. Dat kan in rapporten van tientallen pagina's voor een aanzienlijke opdracht, tot uitgebreide beschrijvingen van honderden pagina's voor jarenlange contracten. Jij levert de basis, en wij maken daar een commercieel aantrekkelijke tekst van. Als dat handig is, houden we ook interviews met jou of je medewerkers om de puntjes op de i te zetten.

Eenheid tussen afdelingen

Vaak werken medewerkers van diverse afdelingen aan een aanbesteding. Die leveren teksten met een verschillende inhoud, bijvoorbeeld vanuit hun technische en vakinhoudelijke kennis. Dat zijn meestal geen wervende en commercieel aantrekkelijke teksten, en vaak ook is de toon tussen de afdelingen ongelijk. Wij zorgen voor de eenheid, een goede structuur en aantrekkelijk taalgebruik. Zo geven we je aanbestedingsplan overtuigingskracht.

Wil je weten wat we voor jouw organisatie kunnen betekenen bij aanbestedingen? Bel ons op 071 523 57 66, of vraag een offerte aan of laat ons je verder informeren.

Volstaat een gewone offertetekst? Dan helpen we je natuurlijk ook graag. Wil je meer weten over teksten schrijven op basis van interviews? Daar vertellen we op een andere plaats meer over.

Voor wie werken wij?

Wij werken voor uiteenlopende organisaties — van kinderopvang tot universiteit, van politieke partij tot organisatieadviesbureau, van theater tot filmfestival. Net als de Taalwerkplaats hechten zij aan heldere, aansprekende teksten. Zien voor wie wij ons inzetten? Dan kan hier.Ik wil meer informatie over aanbestedingsteksten.

Wil je een offerte? Of heb je een vraag over aanbestedingen? Bel ons op 071 523 57 66, stuur een mailtje naar info@taalwerkplaats.nl, of vul dit formulier in.